Ta recept je tako okusen in res enostaven za pripravo. Tortica ima res izrazit okus po malinah in vaniliji. Čudovita kombinacija okusov. Najbolje jo boste pripravili iz odmrznjenih malin in sokom, ki je pri tem ostal za bolj izrazito roza barvo. Po vrhu jo lahko potresete z borovnicami, malinami ali svežimi jagodami.

Potrebujete okrogel pekač in peki papir.

Za osnovno plast potrebujete:

-skodelico BIO pekan orehov

-skodelico BIO kokosovih kosmičev

-skodelico BIO medjool datljev brez koščic

Vse skupaj zmešajte v blenderju do hrustljavosti in stresite v pekač. Pristisnite na dno pekača in spravite v zamrzovalnik medtem, ko pripravljate še zgornjo plast.

Za zgornjo plast potrebujete:

-2 skodelici namočenih in odcejenih BIO indijskih oreščkov

-1 skodelica odmrznjenih BIO malin

-pol skodelice BIO medu ali BIO javorjevega sirupa

-pol skodelice BIO kokosovega olja stopljenega in ohlajenega

-2 jedilni žlici BIO vanilije ali vanilijeve paste

Najprej v blenderju do gladkega zmešajte oreščke in potem dodajte še ostale sestavine. Nadev zlijte na osnovno plast, okrasite s sadjem in za nekaj ur pustite v hladilniku, da se nadev strdi. Uživajte 🙂

Dodaj odgovor